Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Over ons

Bij de huisartsenpost zijn ongeveer 108 huisartsen aangesloten uit de regio Drechtsteden. Naast de aangesloten huisartsen is ook een groep van ca. 110 gecontracteerde huisartsen zonder eigen praktijk werkzaam op de huisartsenpost. Samen leveren zij spoedeisende huisartsenhulp in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen aan patiënten van aangesloten huisartsen en aan patiënten die tijdelijk in het verzorgingsgebied verblijven (ongeveer 288.000). De huisartsen worden bijgestaan door opgeleide triagisten in dienst van de huisartsenpost en chauffeurs van Broeder de Vries.

Uw mening telt!

Onze huisartsenpost draagt het keurmerk NPA-Certificering Huisartsenpost, toegekend door NPA. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze huisartsenpost goed is georganiseerd en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen. Net als alle andere huisartsenposten met dit keurmerk vragen wij regelmatig aan patiënten na hun telefoongesprek, bezoek of visite van de huisarts om een enquête in te vullen. De antwoorden van patiënten geven informatie waar de huisartsenpost van kan leren. Zo maken wij met de ervaringen van patiënten onze zorg nog beter.

Ook meedoen met de enquête?

  • Heeft u onlangs als patiënt de huisartsenpost bezocht of heeft de huisarts bij u een visite afgelegd? Dan vragen wij u deze vragenlijst in te vullen.
  • Heeft u onlangs als patiënt alleen telefonisch contact met onze huisartsenpost gehad? Dan vragen wij u deze vragenlijst in te vullen.

Voor beide vragenlijst geldt, dat het invullen 5 tot 10 minuten duurt en anoniem is. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Columns Stem van Dordt

In de periode van april 2019 tot januari 2022 verscheen van de hand van onze voormalig locatiemanager regelmatig een column in huis-aan-huis blad Dordt Centraal. U leest de columns hier terug.

Rechten van de patiënt

Voor de rechten van de patiënt verwijzen wij naar het privacy statement.