Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Polikliniek 29 (voormalig pand Livit) ingericht als tijdelijke co-locatie huisartsenpost

Met ingang van vandaag verkast de HAP voor de consulten van de Covid-verdachte patiënten voorlopig naar het voormalige pand van Livit, Polikliniek 29, om de hoek (vlak naast de ingang van het ASz, naast het leegstaande pand waarin voorheen een bloemenwinkel zat). De reden hiervoor is dat het afgelopen weekend de airco op de HAP kapot is gegaan. Vanuit het ASz zijn mobiele airco’s geleverd, echter, deze zorgen niet voor luchtcirculatie. Dit is met name zeer onwenselijk in de Covid-spreekkamer. Het is nog niet duidelijk wanneer de airco weer naar behoren zal functioneren en daarom nemen we voor de Covid-consulten in elk geval voorlopig deze co-locatie in gebruik.

Terug naar overzicht