Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Publieksjaarverslag DrechtDokters 2020: Samen verbeteren we zorg in de regio

Met veel plezier hebben wij voor u dit publieksjaarverslag 2020 van DrechtDokters samengesteld. Hierin laten wij u zien welke ontwikkelingen en gebeurtenissen in 2020 – het jaar van corona – de revue passeerden. Ondanks alle aandacht die corona vroeg, konden wij met elkaar verder werken aan het realiseren van de sterke, laagdrempelige huisartsenorganisatie die we willen zijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt en dankbaar voor alle inzet van onze medewerkers, de bij ons aangesloten huisartsen en hun praktijkpersoneel en de partners in de regio met wie we samenwerken.

Met vriendelijke groet,
Namens de Raad van Bestuur

Henk Stout
Voorzitter Raad van Bestuur

Terug naar overzicht