Loading

Life threatening situation? Always call 112

Verbouwing Huisartsenpost Noord en SEH

Huisartsenposten Amsterdam locatie Amsterdam-Noord en de Spoedeisende Hulp van het BovenIJ werken al jaren intensief samen op het gebied van acute zorg. Deze samenwerking gaan we nu nog verder vormgeven met de verbouwing tot één integrale spoedpost. Deze is dinsdag 22 november gestart.

Tijdens de verbouwing krijgen de spoedeisende hulp, gipskamer en de huisartsenpost  een andere plek in het ziekenhuis. Hierdoor kan  de zorg voor onze patiënten op dezelfde manier doorgaan. In het voorjaar 2023 wordt de nieuwe Spoedpost Amsterdam-Noord feestelijk geopend.

Tijdelijk andere locaties

  • de gipskamer vindt u al vanaf 15 november op het poliplein bij chirurgie en orthopedie: Route 24
  • de Spoedeisende hulp bereikt u vanaf 22 november via Route 39
  • de Huisartsenpost bereikt u vanaf 22 november bij de polikliniek neurologie: Route 36

Let op

De ingang voor zowel de Spoedeisende Hulp als de Huisartsenpost is tijdens de verbouwing via de hoofdingang van het BovenIJ. De aanrijdroutes voor de ambulances veranderen ook en gaan via het voorterrein. Ambulances zullen over de stoep rijden naar de tijdelijke ingang. Let hier goed op tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis. 

Brengen en halen

Het brengen en/of halen van een patiënt kan bij de hoofdingang van het BovenIJ. Uw auto parkeert u daarna op het parkeerterrein.


Eén spoedpost Amsterdam-Noord

De Spoedpost Amsterdam-Noord past in de ambitie van zowel de Huisartsenpost als het BovenIJ om de acute zorg op een vernieuwende manier in te richten, met als uitgangspunt passende integrale acute zorg, op de juiste plek door de juiste zorgprofessional. Soms met een zelfzorgadvies, soms door de huisarts en soms door de SEH-arts, waarbij we door eenduidige triage aan de poort zorgen dat de patiënt op de juiste plek behandeld wordt.

Denkt u dat u spoedzorg nodig heeft? Bekijk dan eerst de animatie met uitleg over spoedzorg.

Vragen of overlast?

Wij staan voor u klaar, ook tijdens de verbouwing. Mogelijk ervaart u wel enige overlast. Onze excuses hiervoor.

Back to overview